Celé chilli papričky 3x10g
Příprava: Do jídla při vaření použijeme přímo suché kousky, nebo zalijeme vařící vodou a necháme je 25 minut odstát (rehydratace), poté použijeme do receptu podle potřeby. Také můžeme pomlít na prášek, nebo rozdrtíme na hrubší kousky.
Jalapeno
Pálivost: do 10.000 SHU. Použití: klasická přísada do všech typů jídel, velmi nízká pálivost. Pálivost je v papričce rozložena nerovnoměrně, nejvyšší je v oblasti se semínky. Balení: 10g . Pěstováno: na Slovensku
Habanero
Pálivost: 250.000 – 350.000 SHU. Použití: přísada do všech typů jídel, silná pálivost. Pálivost je v papričce rozložena nerovnoměrně, nejvyšší je v oblasti se semínky. Balení: 10g . Pěstováno: na Slovensku
Carolina Reaper
Pálivost: 1.500.000 - 2.200.000 SHU. Použití: přísada do všech typů jídel, velmi silná pálivost. Pálivost je v papričce rozložena nerovnoměrně, nejvyšší je v oblasti se semínky. Balení: 10g Pěstováno: na Slovensku
Více z kategorie
Žádné komentáře
239 Kč
Nový komentář